Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ferry Boats για τον Πόρο, τα οποία παίρνουν εκτός από επιβάτες και αυτοκίνητα.

Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 2 ώρες & 15'.

Τα δρομολόγια εκτελούν:

Hellenic Seaways: 210-4117341


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

 
 
 

Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν καθημερινά Ιπτάμενα Δελφίνια για τον Πόρο, τα οποία παίρνουν μόνο επιβάτες.


Η διάρκεια του ταξιδιού είναι 1 ώρα.

Τα δρομολόγια εκτελούν:

Hellenic Seaways: 210-4117341-22980 23423


ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

 
 
 

Για να πληροφορηθείτε τις αναχωρήσεις πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικα με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά στα τηλέφωνα 210-41.47.800. Σας απαντά αυτόματος τηλεφωνητής και σας ενημερώνει καθημερινά για τα δρομολόγια.


Αν έρθετε με το αυτοκίνητο σας, μπορείτε να φθάστε εύκολα από την Αθήνα σε 2 περίπου ώρες.

Ακολουθώντας την Αττική Οδό και εν συνεχεία την Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, μετά τον Ισθμό, κάνετε αριστερά προς την Επίδαυρο (Κόρινθος Έξοδος Β' - Επίδαυρος).

Οδηγείτε για 30 περίπου λεπτά και φθάνετε στη διασταύρωση για την Επίδαυρο. Λίγο πριν θα δείτε πινακίδες προς Πόρο ή Σπέτσες. Στη διασταύρωση θα στρίψετε δεξιά και αμέσως κάτω από την γέφυρα αριστερά.

Στη συνέχεια ακολουθείτε τον καινούργιο δρόμο, προσέχοντας να δείτε την πινακίδα προς Πόρο. Στο σημείο αυτό θα κάνετε λοξώς αριστερά για τον Πόρο και θα φθάσετε από τον παραλιακό δρόμο σε 25 περίπου λεπτά στο Γαλατά, από όπου και παίρνετε το μικρό φέρι για τον Πόρο.

Οι αναχωρήσεις των μικρών φέρι είναι κάθε 30 λεπτά και η τιμή του εισιτηρίου είναι περίπου 4€ μαζί με τον οδηγό. Ο δρόμος είναι προέκταση της Εθνικής οδού, αρκετά καλός και για τη συνολική διαδρομή με μία μέση ταχύτητα, χρειαζόμαστε περίπου 2 ώρες.

Στο Γαλατά υπάρχει ένα μεγάλο δημοτικό ανοιχτό parking (δωρεάν) για να αφήσετε το αυτοκίνητό σας, στην περίπτωση που θελήσετε και να περάσετε απέναντι στον Πόρο με τις βάρκες σε 5 λεπτά.

Τιμή Εισιτηρίου 80 λεπτά το άτομο και τα δρομολόγια γίνονται όλο το εικοσιτετράωρο

Ανά 15' λεπτά, από 06:00 μέχρι 24:00.
Ανά 30' λεπτά από τις 24:00 μέχρι 06:00

Αν πάλι θελήσετε να περάσετε στον Πόρο με το αυτοκίνητό σας, υπάρχει τρόπος μεταφοράς με τα μικρά Ferry Boats σε 5' λεπτά.

Τιμή Εισιτηρίου 3,8 € για το Ι.Χ με τον οδηγό και τα δρομολόγια γίνονται ανά 30 λεπτά

 
 


Hosted & Developed by EmpNeusis Internet Services, Copyright © EmpNeusis 2011