Καλέστε μας

(+30) 6942523338

Είμαστε ανοικτά

10:00 - 22:00

E-Mail

info@porosevents.gr

  • img2

ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΑΜΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΑΣ, ΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΑΣ ή ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ; ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ.

ΓΙΑ ΕΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ, ΠΡΟΣΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

ΓΙΑ ΓΑΜΟ ή ΓΙΑ ΒΑΠΤΙΣΗ

ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΞΩΚΚΛΗΣΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ή Η ΒΑΠΤΙΣΗ.

ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ, ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΕΡΕΑ, ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΞΩΚΚΛΗΣΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ.

ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΘΑΝΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ή ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΕΩΝ.

ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΤΕ.

ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΤΟΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Α. ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ CANDY BAR ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΠΑΓΩΤΟΥ.

Β. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΝΘΟΔΕΣΜΕΣ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.

Γ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΚΟΜΜΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ, ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ.

Δ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ, ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΛΕΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΕΣ ΒΑΡΚΕΣ ή ΜΕ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ CAMBRIO ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Ε. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΜΠΕΙΡΗ ΑΝΙΜΑΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ.

ΣΤ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

Ζ. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ, ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΥΦΗ.

ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΣ

Τηλέφωνο: (+30) 210 5699786

Τηλέφωνο: (+30) 6942523338

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Πελοποννήσου 63

Κορυδαλλός, Πειραιάς

Το καλοκαίρι θα μας βρείτε στην Μπρίνια του Πόρου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

E-mail

info@porosevents.gr